A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
Törzsvásárlói regisztráció
Jutalékrendszer
Online hálózatépítés

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 

Nevem: Veszelka László

Telefon amin elérhetsz: +36 - 20 / 61 - 20 - 222

Email címem: info@kavesziget.hu

 

 

 

 

1. Hogyan csatlakozhatok a DXN–hez? Mire kell ez a sok adat? Muszáj mindet kitöltenem? Van itt különbség a törzsvásárlók és az üzletépítõk között, ezt jelezni kell valahol mit szeretnék? Van valami elõírt kötelezõ vásárlás? Lehet késõbb módosítani az adatokon?

A DXN hálózati marketinges cég, vagyis a termékeket csak forgalmazókon keresztül tudja elérni, megvásárolni. Természetesen, ha a honlapon keresztül vásárol ezt Ön észre se veszi, de vásárlásai után a honlap tulajdonosa jutalékot kap, vagyis Õ az a bizonyos személy aki által ön a céghez kötõdik. Mint minden MLM rendszernél , itt is meg van a lehetõsége Önnek is , hogy ne kisker áron, hanem forgalmazói kedvezményes áron vásároljon, ha elvégez egy egyszeri regisztrációt, s befizeti annak egyszeri 4000Ft +Áfa díját!

A regisztráció helye a honlapom üzleti lehetõség menüjénél van a tagsági szerzõdésre kattintva!

Mielõtt megijedne a rengeteg bekért adattól, megnyugtatom, ha Ön csak vásárolni akar, elég a nevét, címét, telefonszámát, és email címét helyesen megadni! Mi nem élünk vissza az adataival így a többi adatot is megadhatja helyesen, de ha bizalmatlan ez ne tartsa távol a vásárlástól! Mivel a szoftver nem engedi tovább, csak ha kitölti az adatokat, ezért az anyja neve, személyi igazolvány szám vagy útlevélszám, születési idõ helyére azt ír amit akar, illetve ha nincs otthoni telefonja akkor mindkét helyre írja a mobilszámot.
A társ , és az örökös adatai illetve a bankszámlaszám késõbb is megadható, és csak azoknak fontos, akik jutalékot kapnak a számlájukra, ami majd örökölhetõ is lesz .
A rendszer nem tesz különbséget törzsvásárló és üzletépítõ között, ezért ha csak a termékek érdeklik, senki sem kötelezi üzletépítésre, s
nincs kötelezõ elõírt vásárlás sem! Csupán egy terméket kell évente megvásárolnia ahhoz, hogy bent maradhasson a rendszerben és nagyker áron vásárolhasson! De bármikor úgy gondolja, hogy mégis élne az üzletépítési lehetõséggel, akkor minden módosítás nélkül bekapcsolódhat az üzleti részébe is a cégnek, s addigi vásárlásai is beszámítanak üzleti minõsülésébe!
A néven kívül minden adat módosítható a késõbbiek során!

 


2. Lehet vállalkozóként vagy cégesen regisztrálni? Milyen számlát kapok, és hogy kapom meg a jutalékom? Kell ehhez az üzlethez vállalkozói igazolvány?

A céghez csak magánszemélyek csatlakozhatnak, vagyis ha cég regisztrál be, annak is valamilyen személy nevében kell megjelennie a regisztrációkor. A számlázáshoz és a jutalék elszámoláshoz természetesen meg lehet adni a cég nevét, és adatait amiket a törvény elõír. Alapjáratban nem kell vállalkozói igazolvány a munkához, mivel itt nem folyik közvetlen értékesítés, csak közvetítés van, és a cég szolgál ki mindenkit. Ha valaki maga akarja értékesíteni például boltjában kisker áron, akkor neki vállalkozónak kell lenni és ebben az esetben õ állítja ki a számlát a vevõnek. Egyébként a cég szolgál ki és adja a számlát a vevõknek akár kisker áron vásárol a honlapon, akár regisztrált tagként vásárol. A hálózatunkban képzõdött forgalom után a jutalékot az adott bankszámlára utalja a cég általában minden hónap 22-ig!


3. Mennyit lehet itt keresni?
Mivel a hálózati marketing lényege és elõnye a folyamatos növekedés, így a helyes válasz az, hogy egyre többet és többet! Mivel ez nem piramis játék, hanem a jutalék a termékforgalmazásból ered, így annak nagysága is a forgalomtól függ! Nincs igazgatói fizetés, vagy rubin, illetve gyémánt fizetés. A pénz nem a szintekért jár, hanem az a havi forgalom után. Általánosságban elmondható hogy a 4500 pontot elért és igazgatóvá vált tagok már jóval többet keresnek, mint amennyi a 100 pontos havi saját fogyasztásuk, így a termékeik már ingyen vannak, sõt pénzkiegészítésük is marad. Esetleges munkahelyet kiváltó jövedelem a gyémántszíntnél keletkezik, azelõtt senkinek se tanácsoljuk, hogy feladja munkahelyét állását, s persze utána se muszáj, pláne ha szereti azt is! A kompenzációs tervben szereplõ példa alapján, ha valaki a saját 100 pont vásárlása mellé talál 3 embert havonta, aki 100 ponttal csatlakozik, vagyis hajlandó napi kb 500 Ft-ot átcsoportosítani a költségvetésében DXN egészséges termékekre, és ez másolódik minden hónapban, vagyis mindenki hoz újabb 3 embert, akik szintén hoznak 3 embert akkor a 6. hónapban már gyémánt vagy, és a bónuszod akár 1 millió forint is lehet! Persze ha te ezt csak 5 év alatt éred el az se rossz! Nem gyorsan kell meggazdagodni, hanem nagyon!


4. Hogyan csatlakozhatnak hozzám az emberek? Külföldieknek is lehet?

Csatlakoztatni embereket 2 féle módon lehet:

Online az üzleti lehetõõség menüben levõ tagsági szerzõdés kitöltésével vagy manuálisan papír alapon a letöltések menüben található nyomtatvány letöltésével, kitöltésével és az office@dxn.hu cimre beszkennelve átküldve vagy a 061/2360547 számra átfaxolva. Az online regisztrációról rögtön emailt kell kapnia a regisztrálónak, illetve a honlap tulajdonosának is! Ha ez nem érkezik meg, akkor valószínûleg nem sikerült ezért újra meg kell csinálni, jobban odafigyelve az egyes lépésekre! A manuális regisztrációra meg érdemes telefonon rákérdezni megérkezett-e!

Külföldiek regisztrációja is Magyarországon történik Európa esetében. Olyan országokban más kontinenseken ahol már jelen van a DXN, a regisztrációt az adott ország honlapján vagy nyomtatványán kell elvégeznie az ott lakónak, a szponzor rovatban pedig a mi nevünket és ID számunkat kell feltüntetnie. Ilyen esetekben azért jó a budapesti iroda segítségét kérni!

 

5. Hogyan vásárolhatok, juthatok a termékekhez?

 

Mint írtam kisker áron bárki vásárolhat a honlapon keresztül és a GLS kiszállítja. Ha regisztrált tag, akkor már a regisztrációval egy idõben is kérhet termékeket, a megjegyzés rovatba írva, így megspórolhat egyszeri postaköltséget! A késõbbiekben rendelését leadhatja e-mailben vagy faxon. Elõre utalás esetén 1100Ft-ért , utánvételnél 1600Ft ért viszi ki a termékeket a GLS. Egy helyen lakók csoportosan is rendelhetnek, és akkor egy csomagban, egy költséggel viszi ki a GLS. Legolcsóbb természetesen a személyes átvétel a budapesti központban vagy az országban már 28 helyen lévõ service centerekben.

 

 

 

 

Vidéken elérhetõ lerakatok:

 

Bácsalmás ; Budapest ; Debrecen ; Eger ; Fót ;

Hajdúdöszörmény ; Kecskemét ; Miskolc ; Nyíregyháza ; Sopron ;

Szeged ; Szombathely ; Zalaegerszeg

 

Európai lerakatok:

 

Ausztria: Guntramsdorf ; Wien

 

 

Csehország: Èeské Budìjovice ; Ceský Tìsín ; Hradec Králové ; Hranice ; Olomouc ; Ostrava ; Plzen; Planá nad Lucnicí ; Stráznice

 

Lengyelország: Tomaszow Mazowiecki ; Wolomin

 

Románia: Floresti ; Kolozsvár (Cluj Napoca) ; Torda (Turda)

 

Szlovákia: Bratislava ; Komárno ; Levice ; Piestany ; Presov ; Prievidza ; Skalica ; Slíac ; Trencín ; Veµký Meder ; Zvolen ; Zilin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Név:
E-mail:
Üzenet:  
Kérem írja be a képen látható szöveget! captcha
Kérek egy újat!A weboldal tárhelyszolgáltatója a Profitárhely Kft.
Elérhetőség:
http://www.profitarhely.hu/kapcsolat